Jedz i chudnij!

Jedz, bo głodówka jest fatalna

Trzeba
jeść, aby stracić
nadmierne kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| rozsądnie. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko trzeba włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Optymalnie podawać
wspólnie białka zwierzęce oraz roślinne.
Niezbędne są także tłuszcze. Nie przybiera się na wadze od tłuszczu, ale wtedy, gdy
pochłaniamy zbyt wiele kalorii.
Tłuszcz trzeba spożywać w
małych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są celowe w planie
żywienia. Tłuszcze dostarczają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać prawie 70 gramów
tłuszczu codziennie. Tłuszcze sycą oraz ograniczają glukozę we krwi. Kaszasyci, ale nie tuczy. Możnaskonsumować
6-7 łyżek kaszy codziennie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie cząstki owoców przydadzą się w planie żywienia, ale nie wolno jeść
winogron, bananów, śliwek – te owoce mają mnóstwto cukru. Można zjadać jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce zjada się po
posiłku, na deser, wtedy
idealnie się trawią i są bardzo korzystne dla samopoczucia. Po godzinie 18.00 nie powinno
się jadać owoców, bo nie strawi się
ich przed snem. Około 40 gramów błonnika
codziennie powinna zjeść
każda dziewczyna, aby
dobrze
spalić oraz poprawić własny metabolizm.
Smakowite jadło
oraz sytość pozwalają zrzucać kilogramy
w sposób błyskawiczny. Dlatego warto
zaplanować racjonalne odchudzanie.

 tabletki odchudzające bez ćwiczeń

tanie tabletki na odchudzanie na recepte